logo

Despre mine

Despre mine

Fotografie de nunta, fotografie corporate, filmari profesionale

“Dacă înțelegem că viața este ca o succesiune de miliarde de fotografii care se derulează cu rapiditate, ne apare firesc întrebarea: cine este fotograful vieții noastre?” (Cristian Balate)
fotograf nunta bucuresti

Întotdeauna mi-au plăcut amintirile, acele amintiri care trezesc emoții, care reușesc să te cutremure din temelii. Nu spun că trăim în trecut, dar trecutul ne face ceea ce suntem astăzi, iar când astăzi va fi trecut, el va fi încă o piesă de puzzle din cel ce vom fi mâine. Cred că orice om vrea să știe din ce este făcut, iar pentru asta nu este nevoie să îți întorci viața pe dos să îi vezi cusăturile. Fotografiile sunt suficiente să nu uiți.

Când mi-am cumpărat primul DSLR, a fost dragoste la prima declanșare. Mi-am dat seama atunci că pot crea chiar eu amintiri, că pot reînvia emoția în sufletele oamenilor și că pot aduce zâmbete, poate pierdute, pe fețele lor. Mi-am dat seama că pot fi o ancoră între trecut, prezent și viitor.Așa că m-am dedicat acestui scop. Eram în anul II de facultate. Acum, fotografia este parte din mine. În fiecare zi îi învăț limbajul, o dezbrac de haine, îi aflu din secrete, iar fascinația și pasiunea pentru ea cresc cu fiecare cadru nou realizat.